Vojta Červínek kontroloval cyklokrosovou trať ve Stříbře z letadla

renér mistra světa Zdeňka Štybara osobně připomínkoval …

návrh tratě úvodního závodu Českého poháru v cyklokrosu Toi Toi Cup 2010/2011, který se jede 25. září 2010 ve Stříbře v okolí areálu TJ Baník Stříbro.  Organizátoři závodu v čele s „traťmistrem“ Karlem Ganajem oproti loňsku pozměnili trať závodu.

Ve východní části trati byl dodělán další zajímavý sjezd z louky do parku. Původní trať v parku, která se letos pojede obráceně díky zrušení přemostění, byla rozšířena. V severovýchodní části louky za stadionem je doplněn nový, divácky velice atraktivní prvek, který si ale organizátoři nechávají jako překvapení právě pro diváky, aby je dostali více na louku za stadionem, kde se pojede převážná část závodu a bude tam tedy nejvíce k vidění.

Vojta Červínek pochválil organizátory za nové prvky na trati a jeho dojem z tratě, po její kontrole z letadla, byl dobrý. Pouze doporučil, aby při vlastním „zatloukání kůlů“ byl přítomen nějaký zkušený ostřílený cyklokrosař.  Ředitel závodu Zdeněk Štybar starší proto oslovil plzeňského Ondru Lukeše, kterého znáte z televizního spolukomentování cyklokrosových závodů. Ondra přislíbil, že se bude podílet na vlastním „doladění“ tratě v týdnu před závodem.

Jízda dětí s mistrem světa Zdeňkem Štybarem 22.9.2010.

Český pohár v cyklokrosu 25.9.2010 ve Stříbře. – podrobné info v menu pod záložkou TOI TOI Cup.

Kupte si reklamu na Českém poháru v cyklokrosu ve Stříbře.

Internetové stránky Zdeňka Štybara.

Fotografie Vítězslav Šoltys:

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#