Cyklokrosový nářez v přímém TV přenosu

A vše začne závodem Českého poháru v září ve Stříbře, …

pokračuje v říjnu Světovým pohárem v Plzni, v lednu pak Mistrovstvím ČR a Mistrovstvím světa v Táboře. Kromě toho budeme moci sledovat v přímém přenosu i poslední 4 světové poháry před MS v Táboře!!! 

Po dlouhé době se tedy bude vysílat sportovní přenos ze Stříbra. Na motokros naváže cyklokros v mezinárodním obsazení a Stříbro v něm bude mít své želízko, vicemistra světa z posledních dvou MS v cyklokrosu, jinak již trojnásobného mistra světa, Zdeňka Štybara. 

Ve Stříbře pojedou vedle závodu Elite, Masters a žen i 3 závody dětských a mládežnických kategorií, což je program na celý den. Pořadatelé připravují i kvalitní doprovodný program. 

Uspořádání závodu není levná záležitost a bez sponzorů a prodeje reklamních ploch na stupních vítězů, v prostoru startu a cíle a na trati závodu není možné akci takového rozsahu finančně zvládnout. S ohledem na probíhající hospodářskou krizi ale byla cena reklamy snížena na miminum. Bližší informace zjistíte na odkazu níže. Budete překvapeni, za jak levno lze inzerovat. Pomozte ve Stříbře zavést novou tradici a kupte si reklamu na trati!!! 

Podrobný článek k TV přenosům na www.cyklokros.cz! 

Dejte svou reklamu na Český pohár v cyklokrosu ve Stříbře! 

Druhé místo Zdeňka Štybara v Českém poháru MTB 6.6.2009 v Okrouhlé. 

Internetové stránky Zdeňka Štybara. 

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#