Fan klub se sešel s Mistrem ČR

Stříbrský Fan klub Zdeňka Štybara vyrazil …

v sobotu 10.1.2010 podpořit Zdeňka na domácí šampionát autobusem FC Viktoria Plzeň už v 7:00, ale díky sněhové nadílce dojel do Tábora nakonec až po závodě Masters, takže stříbrský Tonda Lacina neměl bohužel podporu fanoušků. 

Vzhledem k tomu, že se za tři týdny v Táboře na téže trati jede i MS 2010 v cyklokrosu, byla to nejen pro Zdeňka, ale i pro jeho fanoušky generálka na MS. Fan klub se vedle již standardních řehtaček, trumpet a vlajek dovybavil ještě dvěma pruty s fotkou Zdeňka a pod ním vlajkou Města Stříbra. 

V závodě o titul mistra republiky nemůže jet nikdo v mistrovském titulu a i Zdeněk tedy musel měnit dres. Pokud se ptáte, za jaké barvy Zdeněk nakonec nastoupil, tak to snadno poznáte ve fotogalerii Standy Cetla z MČR na fotce číslo 8. Srovnejte si barvy dresu a vlajky. 

Večer po návratu domů se krátce sešel Zdeněk se svými fanoušky, aby jim poděkoval za podporu a pak pokračoval směr Malorka, kde již v neděli trénoval v teplejším podnebí na nedělní závod Světového poháru ve francouzském Roubaix. 

Fotogalerie ze setkání Zdeňka s fanoušky po MČR 2010. 

Video ze setkání Zdeňka s fanoušky po MČR 2010. 

Fotogalerie z MČR Standy Cetla. 

Fotogalerie z MČR Štefana Kučíka. 

Vše o MČR 2010. 

Jak se stát členem Fan klubu Zdeňka Štybara? 

Pojeďte povzbudit naše reprezentanty na mistrovství světa v cyklokrosu! 

Internetové stránky Zdeňka Štybara. 

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#