Belgická televize přijede do Stříbra na cyklokros

Na zahajovací závod Českého poháru v cyklokrosu …

za účasti mistra světa Zdeňka Štybara se akreditovala belgická televize VRT Sport. Zároveň máme informace, že se do Stříbra chystá i belgický fanklub Zdeňka Štybara. To jenom potvrzuje, jakému zájmu se v Belgii těší cyklokros.  Zdeněk totiž vynechal minulý týden zahajovací závod cyklokrosové sezóny belgický Steenbergcross, aby novou sezónu v duhovém dresu mistra světa mohl zahájit doma ve Stříbře v sobotu 25. září 2010.

Organizátoři pilně pracují, aby v sobotu v 9:00, kdy začínají tréninky, bylo vše hotové.  Pro návštěvníky bude připraveno občerstvení nejen na stadionu, ale i na louce za stadionem. Je připravený i doprovodný hudební program. Na louce za stadionem je připraveno na trati pro návštěvníky velké překvapení, které bude mít podle našich informací v ČR premiéru, proto určitě na louku zajděte.

Startovní a výsledkové listiny budou návštěvníkům k dispozici ve stánku FAN KLUBU Zdeňka Štybara přímo na stadionu TJ Baník Stříbro. Ve stánku FAN KLUBu si budete moci zakoupit čepice a trička s nápisem „Fanoušek Zdeňka Štybara“  a to dokonce už v pátek při „Jízdě dětí s mistrem světa Zdeňkem Štybarem“ po trati sobotního závodu, která začíná v pátek od 15:30.

Jízda dětí s mistrem světa Zdeňkem Štybarem 24.9.2010.

Český pohár v cyklokrosu 25.9.2010 ve Stříbře. – podrobné info v menu pod záložkou TOI TOI Cup.

Fotografie Laco Kajaby:

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#