Petr Dlask nakonec ve Stříbře pojede!!!

Zveřejněna startovka Elite sobotního závodu. …

I když už byla oficiální uzávěrka přihlášek, přesto se někteří jezdci přihlašují ještě před závodem, takže zveřejněná startovní listina ještě nemusí být konečná. Hlavním tahákem startovní listiny je samozřejmě domácí mistr světa Zdeněk Štybar.

Nicméně radostná zpráva přišla od Petra Dlaska, který se zranil na začátku září při etapovém závodě Okolo Slovenska. „Zdravotní stav se zlepšil, tak jsem se rozhodl jít na sobotní start prvního Toi Toi Cupu ve Stříbře. Držte mi palce.“ vzkazuje týmový kolega Zdeňka Štybara Petr Dlask, takže sympatického dlouhána ve Stříbře opět uvidíme. Vloni dojel třetí.

Hůře je na tom Martin Bína, vloni ve Stříbře druhý a čtvrtý na MS v Táboře, který se podrobil drobnému chirurgickému zákroku. Ten bohužel závod ve Stříbře nestihne a nestihne ani následný úterní závod v Lounech.

Na startu se ale objeví Martin Zlámalík, který jezdí taktéž v Belgii a další Štybarův týmový kolega Slovák Robert Gavenda. Vedle celé české cyklokrosové špičky budou na startu i další známá jména – ze Slovenska Robert Glajza, z Německa Johannes Sickmueller či Rob Peeters z Belgie.

Na startu se objeví i jezdci z české MTB špičky. Mistr Evropy a vicemistr světa z cross country horských kol Jaroslav Kulhavý bohužel ne, i když cyklokros chce v této sezóně jezdit, protože ještě nemá postavená cyklokrosová kola. Na startu se ale objeví i plzeňský Milan Spěšný, vloni šestý na ME MTB. Máme se tedy na co těšit a bude komu fandit.

Jízda dětí s mistrem světa Zdeňkem Štybarem 24.9.2010.

Český pohár v cyklokrosu 25.9.2010 ve Stříbře. – podrobné info v menu pod záložkou TOI TOI Cup.

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#