Poděkování od Nathana Millera, USA

Poděkování manžela cyklokrosařky USA startující ve Stříbře. …

Už jsme si zvykli, že nám ze zámoří přichází informace o české cyklokrosařce Kateřině Nashové (Hanušové), která jezdí v zámoří národní závody především v USA a Kanadě. Obráceně to zdaleka tak nefunguje. Proto bylo velké překvapení organizátorů zahajovacího závodu národního poháru v cyklokrosu ve Stříbře, když se přes oficiální e-mail přihlásila paní Jessica Miller, která předložila platnou licenci národní cyklistické federace USA.

Ještě větší překvapení bylo, když organizátorům stříbrského závodu přišel děkovný e-mail od jejího manžela Nathana Millera, který mi dal souhlas s jeho zveřejněním. Požádal jsem proto o překlad našeho spolupracovníka Bc. Jana Vavřičku, DiS.:

Dobré odpoledne,
chtěl jsem napsat rychlý email, abych vám položil jednu otázku a sdělil naše dojmy ze závodu. Má otázka zní: Kde mohu najít výsledky závodu „Elite ženy“ z tohoto víkendu?
Dále bych rád poděkoval všem, kteří se podíleli na závodu o tomto víkendu. Má žena a já jsme si závod fantasticky užili. Všichni, kteří se podíleli na organizaci, ať komisaři a rozhodčí nebo lidé, kteří měli na starosti registraci, všichni byli úžasní! Byli jsme nervózní, když jsme se chystali na závod do země, kde se mluví jazykem, kterému nerozumíme, ale všichni k nám byli více než vstřícní a díky tomu jsme se cítili jako doma. Váš závod byl dobře organizován a bylo nám potěšením se ho zúčastnit. 
Moje manželka byla také okouzlena tím, jak ohleduplní byli organizátoři, fanoušci i závodníci, když dojížděla své poslední kolo. Bylo úžasné vidět vítěze a ty nejlepší závodníky v UCI Elite, jak uhýbají z cesty, aby mé manželce umožnili dojet bez problémů do cíle. Opravdu se nám tento krásný závod líbil a v budoucnu se opět vrátíme. Ještě jednou díky.
 
Nathan Miller
Lost River Cycling

Kompletní informace o závodě ve Stříbře 25.9.2010.  

Klikněte si na originální e-mail a několik fotek od Laco Kajaby:

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#