Štyby s Dlaskym chytali kapříky

Tak kapříci už nejsou jen doménou fotbalu. …

FAN KLUB Zdeňka Štybara připravil poslední březnový pátek v Sytně rozloučení s cyklokrosovou sezónou 2011/2012. Pozvání přijal i Zdeňkův bývalý stájový kolega a kamarád Petr Dlask. Zatímco Petr Dlask již bavil přítomné, Zdeněk se teprve vracel ze silničního tréninku na dálnici D1.

Protože se konec minulé sezóny nesl v růžové retro barvě Zdeňkova nového kola, na kterém jezdí od Nového roku, byli i fanklubáci laděni do růžova. Opět nechyběl již tradiční obří hamburger, tatarka, hranolky a pivko na spláchnutí. Tedy to, o čem si Zdeněk může celou sezónu nechat jenom zdát.

Jako vždy si fanklubáci připravili překvapení. Tentokrát Zdeňkovi připomněli, jak v dětském věku rád chytal ryby. A protože s pruty cyklisti neuspěli, přišel na řadu podběrák. Když se však dozvěděli, že mají v kuchyni kapříky ostatním připravit, odebrali k nedalekému rybníku, do kterého kapříky vypustili.

Pro připomenutí domova v zahraničí dostal Zdeněk na památku všechny tři díly knihy Město Stříbro v proměnách času aneb vzpomínání nad starými fotografiemi i s věnováním autorů Františka Samce a Karla Jandy.  Na rozloučenou nechyběl ani indiánský tanec.

Zdeněk se v dubnu  připravuje na silniční sezónu a pokud vše půjde podle plánu měl by se objevit na pětietapovém cyklistickém závodě na severu Francie „4 dny Dunkerque„, který se jede ve dnech 4.-8. května 2012 a ve kterém vloni skončil celkově třetí. Zdeněk se pokusí na silnici nominovat na olympiádu a na mistrovství světa.

Fotogalerie.Video.Minulý závod.

Jak se stát členem Fan klubu Zdeňka Štybara?

Internetové stránky Zdeňka Štybara.

Autor: Ing. Josef Hrábek #ZŠ#